<<< http://www.mladifest.com/ <<<

<<< Sporedi romanj v Međugorje, Lourd,... <<<

Prevozi in turizem - Pavel Pečelin - Žiri s.p.
 
Romanje v Lourd
Lourd, Avignon, Ponte d'Espagne

  Za prvomajske praznike Od: 27. Do: 30. april 2017         avtobus     Trajanje potovanja:  4 DNI         

Spored romanja:
     
1. dan:

Odhod avtobusa iz Škofje loke ob zgodaj zjutraj. Vožnja po Poljanski dolini preko Žirov, Rovte, Logatec, Cerknica, Postojna, Benetke, Verona, Brescia, Genova ter ob obali Ligurijskega morja proti italijansko-francoski meji. Nadaljevanje vožnje do Avignona, kjer si bomo ogledali papeško palačo in se sprehodili po starem mestnem jedru. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.
     
2. dan:
Po zajtrku bomo pot nadaljevali proti Carcassonu. Postanek za ogled znamenitosti. Sledi vožnja mimo Toulousea do Lourda, enega največjih romarskih središč sveta. Lourd je od leta 1858 postal kraj številnih čudežev, molitve in upanja. Sem bomo prispeli v zgodnjih popoldanskih urah. Namestitev v hotelu. Preostanek dneva bomo izkoristili za oglede mesta, se udeležili procesije z lučkami. Večerja in nočitev.

3. dan:
Kdor bo želel, se bo lahko z avtobusom odpeljal proti francosko-španski meji, kjer nas pričakuje čudovit gorski svet Pirenejev. Naš cilj bo nacionalni park Ponte d'Espagne (1496 m), kjer bomo uživali v čudoviti naravi. Opoldan se vrnemo v Lourd.
Kdor bo želel, bo lahko ves dan v Lourdu in ga posvetil molitvi.  Popoldne se bomo udeležili molitve Križevega pota, zvečer pa procesije z lučkami. Večerja in nočitev.
     
4. dan:
Po zajtrku se bomo poslovili od Lourda in se po isti poti odpeljali proti domu, kamor bomo prispeli v zgodnjih jutranjih urah naslednjega dne.

Duhovni vodja romanja:  g.Jože Krnc, župnik iz Cerknice

CENA:  300 €vrov
cena vključuje: prevoz z udobnim turističnim avtobusom, cestne in ostale pristojbine, oglede zunanjosti po programu, 3 x pol-penzion v hotelu (3 zvezdice) v dvo-posteljnih sobah in organizacijo potovanja.
Doplačila: za enoposteljno sobo

Informacije o potnih listinah: Za potovanje zadostuje osebna izkaznica

Prijave in informacije:
- g.Jože Krnc, župnik iz Cerknice: 031 - 319 - 242
- Julijana: 041-770-755 in 01-754-00-25
>>> prijava po internetu >>>

Avtobus bo pobiral romarje na postajah: Škofja loka, Poljanska dolina, Žiri, Rovte, Logatec, Rakek, Cerknica, Primorska avtocesta in po potrebi še na drugih postajah v tej smeri.

Lepo vabljeni!


2. 2. 2017

Skupaj - ogledi vseh strani:

eXTReMe Tracker